Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mondial Line
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Substanta antialergica Pip allergy free antialergic
2499
Brand
PROBIOTIC IN PROGRESS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reacţiile alergice la acarienii din praf reprezintă una dintre tulburările cel mai des întâlnite pe plan mondial si necesita eforturi intense din partea persoanelor implicate, în vederea modificării condiţiilor de viata pentru obţinerea unui mediu cu condiţii adecvate de trai.

PIP Fără alergii (PIP Allergy Free) este un
nou produs microbiologic a cărui ţintă constă în reducerea presiunii alergenice totale datorate prezenţei acarienilor de praf.
Eficienţa produsului este de un nivel atât de ridicat încât vă permite să vă bucuraţi de condiţii normale de trai cu proceduri mai puţin stricte de curăţenie, în comparaţie cu cele pe care le respectaţi la ora actuală.

Datorită tractului digestiv foarte simplificat al acarienilor din praf, o mare parte a digestiei are loc în exterior prin amestecarea particulelor de mancare cu enzimele digestive şi lăsarea acestora în exterior pentru o perioadă de timp înainte de preluarea din nou a acestora.

Acest proces este repetat de câteva ori înainte de asimilarea finală a particulei de mâncare. . Componentele majore responsabile de simptomele alergice la căpuşele din praf sunt enzimele de pe particulele de mâncare, precum şi săptămâni, un acarian de praf produce aproximativ 2000 de excremente şi un număr chiar mai mare de particule de mâncare digerate parţial.

Micro-organismele din produsul PIP Fără alergii (PIP Allergy Free) sunt consumatoare foarte active de carbon şi de proteine, iar modalitatea principală de acţiune a substanţei PIP Fără alergii se bazează pe consumul direct al excrementelor acarianului de praf şi a particulelor de mâncare.

Drept rezultat cantitatea de alergeni de acarieni de praf este redusă simţitor şi se obţine reducerea presiunii alergene.Combinaţia de reducere a umezelii şi consumul de particule alimentare şi excremente duce la un mediu neprielnic pentru acarianul de praf şi la o concentraţie redusă de alergeni în materialele textile.

Concluzia
Prin intermediul creării unui mediu mai puţin prielnic pentru acarienii de praf (conţinut prea redus de umezeală) şi consumul de surse alergene (particule alimentare + excremente), micro-organismele PIP Fără alergii oferă o abordare sigură, biologică şi prietenoasă faţă de mediu pentru problema acarienilor.

Dat fiind absenţa activităţii biocide directe, este crucială folosirea frecventă a produsului (zilnic pe durata primei săptămâni, o dată la fiecare trei zile ulterior), pentru obţinerea unor rezultate optime şi stabile.

Studiile de cazuri multiple au arătat îmbunătăţirea semnificativă a calităţii vieţii unei persoane alergice, cu minimum de efort.
Din Gura in Gura